Inschrijven – Huisartsenpraktijk Maasdam – Maasdam
Huisartsenpraktijk Maasdam
Maaslaantje 2 3299 AM
Maasdam

Inschrijven

Inschrijving als nieuwe patiënt

Inschrijven is mogelijk voor patiënten uit Maasdam

Inschrijven is mogelijk indien u woonachtig bent binnen postcodegebied 3299.  Als u zich wilt inschrijven in de praktijk willen we u vragen onderstaand inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en af te geven bij de balie. Er wordt daarbij gevraagd naar uw ID bewijs ter controle van de gegevens. We proberen na ontvangst van de formulieren de inschrijving uiteraard zo snel mogelijk te verwerken en de wachttijd  zo kort mogelijk te houden, maar omdat we langere tijd gesloten zijn geweest en het invoeren van nieuwe dossiers veel tijd vraagt, is het onvermijdelijk dat met een wachtlijst te laten verlopen.

Het is voor onze praktijk helaas nog niet mogelijk u als nieuwe patiënt in te schrijven als u woonachtig bent op een adres met een andere postcode dan het genoemde postcodegebied. Indien dat problemen oplevert omdat praktijken in het dorp waarin u woont geen nieuwe patiënten aannemen kunt u dit probleem melden bij uw zorgverzekering. Zij kunnen dan voor u kijken welke praktijken in de omgeving momenteel wel geopend zijn voor inschrijvingen en eventueel helpen met het zoeken van andere oplossingen.

Tenslotte: als u niet recent verhuist bent en wel binnen het postcodegebied woont maar tot heden altijd een andere arts gehad heeft, kunt u uitsluitend inschrijven na een voorafgaand kennismakingsgesprek met een van onze huisartsen. De reden hiervoor is dat deze situatie vooral voorkomt voor situaties waarin er soms andere verwachtingen van de zorg spelen dan de voorgaande praktijk kon waarmaken en we het van onze kant belangrijk vinden voorafgaand aan de evt. inschrijving met elkaar te spreken om zodoende te ervaren of de overschrijving naar de praktijk dit probleem wel echt voldoende oplost.

Inschrijfformulier nieuwe patienten

Verhuizen

Als u gaat verhuizen, vragen wij u om uw nieuwe adres aan de assistente door te geven. Informeer dan ook bij de assistente of u in onze praktijk patiënt kunt blijven.

We willen u vragen om ons de naam en adresgegevens van de huisarts door te geven als u elders patiënt wordt. Wij zorgen dan voor de overdracht van uw medische gegevens.