Openingstijden – Huisartsenpraktijk Maasdam – Maasdam
Huisartsenpraktijk Maasdam
Maaslaantje 2 3299 AM
Maasdam

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen open van 8.00u-17.00u. Telefonisch kunt u de praktijk bereiken via 078-6761253.

Bereikbaarheid bij spoed

In spoedgevallen kiest u de optie ‘spoed’ van ons keuzemenu. Als de praktijklijn bezet is, kunt u gebruik maken van het spoednummer: 078-6763303. U wordt direct te woord gestaan door de assistente.

Kies optie ‘spoed’ of bel dit spoednummer alleen in dringende gevallen en houdt u de lijn nooit langer bezet dan nodig in verband met andere mogelijke spoedgevallen.

Bij afwezigheid voor overleg of pauze

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.00u- en 16.00u.  Na 16.00 uur zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.  Gedurende de openingstijden is het mogelijk om een terugbelverzoek achter te laten.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag aanvragen via deze website of via de optie ‘herhaalrecepten’ van het keuzemenu als u ons praktijknummer belt.

Email

Ons emailadres is info@praktijkmaasdam.nl

Locatie

De praktijk is gelegen aan het Maaslaantje 2, dit is een zijstraat van de Raadhuisstraat in Maasdam. De praktijk heeft een ingang bij het parkeerterrein en bij het ontmoetingscentrum op het kerkplein. Het gebouw is voor rolstoelen toegankelijk en er is een verschoontafel voor baby’s.

Waarneming

Tijdens vakantie, nascholing of ziekte kan er soms een waarnemend huisarts in onze praktijk werken. De assistente zal u bij het maken van een afspraak hierover informeren.