Medisch dossier en online diensten – Huisartsenpraktijk Maasdam – Maasdam
Huisartsenpraktijk Maasdam
Maaslaantje 2 3299 AM
Maasdam

Medisch dossier en online diensten

Het patiëntenportaal 

Het is  mogelijk om online uw medisch dossier in te zien. Dit kan door in te loggen op het patiëntenportaal. Bij Huisartsenpraktijk Maasdam kan dit via MijnGezondheid.net. MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. Dus u kunt hier niet alleen terecht voor het medisch dossier, maar u kunt ook in dit portaal medicatie bestellen, online vragen stellen (waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is) en afspraken maken.

Maakt u nog geen gebruik van het patiëntenportaal? Klik op de onderstaande button om u aan te melden op MijnGezondheid.net:

Klik hier op de instructievideo over het gebruik van MijnGezondheid.net

 

Bent u al aangemeld? Klik dan op onderstaande button om in te loggen:

 

MedGemak

U kunt ook inloggen op het patiëntenportaal via de MedGemak app. Met de app MedGemak regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. Klik hier om de video in te zien hoe u de app kunt koppelen aan MijnGezondheid.net.

 

Volg je zorg

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal. Of u nu chronisch ziek bent, of na een ongelukje op de huisartsenpost komt. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over uw gezondheid op dat moment. Want niet alle zorgaanbieders weten waar u last van hebt (gehad). Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over uw gezondheid met elkaar delen via het Landelijk Schakelpunt. Uitwisselen mag alleen als het nodig is voor uw behandeling. En alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven.

Op Volgjezorg kunt u uw toestemming regelen voor de uitwisseling van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt. Dat kan voor uw huisarts en voor uw apotheken. Dan kunnen zij andere zorgaanbieders helpen met informatie voor goede, veilige en snelle zorg aan u. Op Volgjezorg kunt u ook volgen wat er met jouw medische gegevens gebeurt. Welke soorten gegevens zijn er gedeeld? Door welke zorgaanbieder(s) zijn deze gegevens bekeken? En wanneer? Zo weet je altijd wat er met u medische gegevens gebeurt.

Klik hier om naar de website te gaan van Volgjezorg. Klik op onderstaande button om toestemming te geven:

Regelen voor een kind

Voor een kind moet een ouder of voogd ook een handtekening zetten.

Toestemming regelen voor een kind

Regelen zonder DigiD

Toestemming regelen zonder DigiD