Spoedeisende hulp – Huisartsenpraktijk Maasdam – Maasdam
Huisartsenpraktijk Maasdam
Maaslaantje 2 3299 AM
Maasdam

Spoedeisende hulp

U kunt optie 1 ‘spoed’ kiezen bij het bellen van het praktijknummer 078-6761253, dan wordt u direct te woord gestaan door de assistente. Als deze lijn bezet is, kunt u bellen naar het spoednummer: 078-6763303.

Voor eerste spoedeisende hulp (denk hierbij aan verdenking van een hartinfarct, bewustzijnsverlies, vergiftiging, ernstige ongevallen, ernstige wonden, verbrandingen) kunt u altijd direct bij ons terecht.

Het is voor u en ons fijn als u probeert vooraf te bellen of te laten bellen, dan houden wij rekening met uw komst en treffen eventueel voorbereidingen. Op sommige momenten van de dag is de huisarts afwezig in verband met bijvoorbeeld huisbezoeken, dan wijst de assistente u telefonisch de snelste weg naar de zorg die u nodig heeft.

Spoedeisende hulp buiten de praktijkuren

 

Onze praktijk is open van 8.00u-17.00u, buiten deze uren kunt u zich wenden tot Huisartsenpost ‘t Hellegat. U kunt de huisartsenpost bereiken via 0186-576660. De post is gevestigd in Klaaswaal op Kerkstraat 26.

De huisartsen in de Hoeksche waard hebben een gezamenlijke dienstregeling voor de avonden, nachten, weekenden en feestdagen. Er is altijd een huisarts en een assistente aanwezig. Bij de post is ook een dienstapotheek gevestigd. De verrichtingen tijdens de diensten worden afzonderlijk (door de dienstenpost) gedeclareerd. Voor meer informatie kunt u de site van de huisartsenpost raadplegen, klik hier.

Voordat u naar de huisartsenpost belt is het raadzaam om u voor te bereiden op vragen over uw klacht, de duur daarvan, uw pijnklachten, uw medicatie, uw temperatuur.