Nieuwe mogelijkheid voor vragen waarvoor geen spreekuur bezoek nodig is: – Huisartsenpraktijk Maasdam – Maasdam
Huisartsenpraktijk Maasdam
Maaslaantje 2 3299 AM
Maasdam

Terug naar overzicht

Nieuwe mogelijkheid voor vragen waarvoor geen spreekuur bezoek nodig is:

Heeft u een nieuwe gezondheidsvraag waarvoor spreekuurbezoek waarschijnlijk niet nodig is? Vanaf nu kunt u deze ook direct via de chat stellen.

Het enige wat hiervoor nodig is, is het downloaden van de app Medicoo. Na een eenvoudige aanmeldprocedure kunt u hier op een veilige manier chatten met verpleegkundigen en huisartsen die uw vragen kunnen beantwoorden. Ook in het weekend of op de avond..

Vanaf 1 februari 2022 bieden wij u de mogelijkheid om met de Medicoo app direct uw gezondheidsvraag te stellen via de chat. U krijgt dan gemakkelijk en snel een persoonlijk advies van een medisch team, waar wij als praktijk mee samenwerken.

Dit is een heel geschikte methode voor medische vragen waarvoor u niet per se naar de praktijk hoeft te komen. U kunt op een veilige en eenvoudige manier eventueel ook een foto meesturen in de chat zodat deze beoordeeld kan worden. Mocht het nodig zijn kan ook een beelbelconsult met een huisarts worden ingepland, of uw wordt alsnog doorverwezen naar onze praktijk voor een fysieke afspraak.

Het is bij het gebruik van deze dienst wel van belang dat het om een nieuwe vraag gaat en het geen vragen betreft die teruggrijpen op een eerder telefoongesprek of consult op de praktijk. Deze dienst heeft namelijk geen inzage in uw medisch dossier op de praktijk. Wel zal er van elk contact een verslag naar de praktijk verzonden worden zodat we van uw vraag en het gegeven advies op de hoogte zijn en uw dossier bij ons daardoor actueel en volledig blijft.

Download de Medicoo app, registreer u en u kunt direct uw vraag stellen. Overdag, ‘s avonds en in het weekend.

 

https://medicoo.nl/

 

 

 

 

 

 

Voor deze dienst werken wij samen met Medicinfo, een organisatie die met haar team van zorgprofessionals al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het verlenen van digitale zorg.

Publicatiedatum: 07-02-2022